korsuretket.fi
Menu
In English


Yhteystiedot

Korsuretket Oy/ Sanni Luomahaara
Puh / Tel. +358 (0)40 578 6580
@: myynti@korsuretket.fi
Y-tunnus: 2544213-9
www.korsuretket.fi

Logo smartum kay meilla


TripAdvisorAAA-logo-2018-FI-transparent

Korsukylä 


Luova hulluus on ollut hyvä voimavara Korsukylää kehittäessä. Nykyiseen muotoonsa paikka on tullut ilmaan heitettyjen ideoiden tuloksena sekä erityisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan aluetta kehittäen. Nyt näyttää tältä, katsotaan mitä hullua saadaan jatkossa aikaan...!

Tutustu Korsun esittelyvideoon sekä virtuaalikierrokseen Korsukylässä!

Korsu

Korsu

Korsukylässä on ollut vakituiset rakentajat. Ensimmäinen rakennus, Korsu, oli ns. harjoituskappale, joten maan pinnalle ei jätetty muuta kuin katto - josko annetaan niille seuraava mahdollisuus ja siitä jätetään sitten jo jotain näkyviinkin..? Tällä kertaa kannatti luottaa rakennusmiehiin - Rakennuspalvelu Saloniemi & co on saanut paljon hyvää aikaan! Ja joustavilla aikatauluilla. Joskus on käynyt niinkin, että tilaisuus on jo myyty uuteen rakennukseen, kun aletaan vasta miettiä millainen tehtäisiin. Paineessa paras!

Korsun etuseinä aukeaa joelle päin (kuvassa). Terassilla istuskellessa, rakovalkean loisteessa, ei tarvitse miettiä mitään. Sisällä tilaa on 30 henkilölle ruokailla ja nukkumaan siskonpedille makuupusseihin mahtuu yli 15 henkilöä. Kamiinan lämmössä, tervan tuoksussa, pelkkahirsisen rakennuksen suojissa on pidetty monet parhaista palavereista!

Aitta 

Aitta

Aittarakennus on sopiva noin 15 - 20 henkilön ideariihille, penkit kulkevat U-muodossa - ruokailemaan mahtuu enemmänkin. Siskonpedeillä majoittuu yli 15 henkilöä. Isoilla lasiluukuilla varustettu kamiina tuo lämpöä ja tunnelmaa.

Humppamutteri

Humppamutteri_sisäkuva

Humppamutteri on alueen virallinen viihdekeskus! Iso, hirsinen n. 50 henkilön kota on viihtyisä ja tunnelmallinen illanviettojen rakennus myös pienemmille porukoille. Illan tullen jokainen voi päästää sisäisen tähtensä irti mutterin metsäkaraoken tahtiin. Tilaa on myös pyörähtelyyn parketilla!

Metsälava

Korsuretket_metsälava_sisäkuva

Metsälava on uusin rakennuksemme, jossa tilaa on noin 100 henkilölle. Monipuolinen lava mahdollistaa järjestelyt kokouksista kemuihin, sekä synttäreistä sydäntalven juhliin. Lava on muiden rakennusten tapaan käytössä ympäri vuoden. Isot lasiovet näyttävät pimeinä iltoina parhaat puolensa ulkotulien loistaessa pihalla.

Saunat

Korsukylästä löytyy kaksi elämyksellistä saunaa.

Ulkokatsomo

Alunperin kesäteatteria varten rakennettuun ulkokatsomoon mahtuu noin 250 henkilöä. Joen äärellä sijaitseva rinnekatsomo on osoittautunut monikäyttöiseksi esiintymispaikaksi laidasta laitaan erilaisiin tilaisuuksiin. 

Muut rakennukset

Keittokatoksessa voi omatoimisesti paistella makkaraa tai syödä vaikka eväät melonnan ohessa. Katoksessa valmistuu myös nokipannukahvit sekä mm. loimulohet. Katoksessa on pöytä noin 10 henkilölle. Varustukseen kuuluu myös kaasugrilli. 

Rannasta Korsuun nousua helpottaa noin 100 metriä pitkä juoksuhauta. Tunneli mahdollistaakin alueella liikkumisen helpommin myös pyörätuoleille. Suurin osa Korsukylän rakennuksista on tehty esteettömiksi. 

Korsukylään on rakennettu myös hätätilanteiden varalle pari huussia, mutta kehitys tavoittaa "mettäperäläisetkin", joten hädässä auttaa myös vesivessat. 


Olet täällä: EtusivuKorsukylä