korsuretket.fi
Menu
In English


Yhteystiedot

Korsuretket Oy/ Sanni Luomahaara
Puh / Tel. +358 (0)40 578 6580
@: myynti@korsuretket.fi
Y-tunnus: 2544213-9
www.korsuretket.fi

Logo smartum kay meilla


TripAdvisorAAA-logo-2018-FI-transparent

Syömäääääääään!! 


Ruoka kruunaa onnistuneen päivän Korsukylässä!  Puhdas ja maistuva ruoka tekee hyvää sekä mielelle että keholle.

Ruokafilosofiamme ammentaa makuja lähialueen ja lähimetsien puhtaasta raaka-ainetarjonnasta hyödyntäen mm. riistaa, metsämarjoja ja -sieniä sekä villiyrttejä. Menusuunnittelussa kiinnitetään huomiota nk. satokalenteriin eli pyritään käyttämään raaka-aineita, joita juuri kyseiseen vuodenaikaan on tarjolla luonnossa. Teemme yhteistyötä alueen lähituottajien kanssa kuten Ikaalisten Luomu, Luonnon Magiaa, Rajalahden Luomutila, Jämin Rahtipalvi, Kuuselan Tila ja Paulan Konditoria.

Menuruokailut voidaan järjestää myös omissa tiloissanne tai esim. maastossa. Lisäksi "varsinaiset sopankeittäjät" tekevät ruokailut kahdella tykillä jopa 1000 henkilölle. Suosittuja "soppatykkiruokia" ovat mm. hirvikeitto ja hernesoppa. 

Mikäli valmiista kokonaisuuksistamme ei löydy teille sopivaa vaihtoehtoa, suunnittelemme metsäiset menut myös erityistoiveidenne mukaan. Voit myös varata Korsukokkimme paikan päälle loimuttamaan. Valmistamme lohen perinteisesti rakovalkealla kypsentäen. Samalla kokkimme tarinoi asiasta ja joskus asian vierestäkin. 


Tutustu täältä Korsukylän 2018 menuihin. 


Joulun tilausruoat 2018, nouto 23.12. klo 14 - 18


Elämäsi juhlahetkiin -menu (myös kotijuhliin tai noutojuhlamenuna)Korsuretket Hirvikäristys700


Olet täällä: EtusivuRuokailut