korsuretket.fi
Menu
In English


Yhteystiedot

Korsuretket Oy/ Sanni Luomahaara
Puh / Tel. +358 (0)40 578 6580
@: myynti@korsuretket.fi
Y-tunnus: 2544213-9
www.korsuretket.fi

Logo smartum kay meilla


TripAdvisorAAA-logo-2018-FI-transparent

Elinvoimaa ja rentoutta mystisen metsän siimeksessä - Korsukylän saunat ovat slow-saunoja!"No jos mäkin tulen käymään ihan nopeasti saunassa..."

Eihän suomalaiset käy nopeasti saunassa. Ja kokemuksiemme mukaan, kyllä siellä saunassa saattaa mennä useampi tunti muillakin kansallisuuksilla. Tämän vuoksi olemme rakentaneet Korsukylään kaksi saunaa, joissa jaksaa pitää pidemmänkin palaverin. Jutella ne asiat, joita ei muuten tule puhuttua tai olla vain hiljaa. Käydä välillä terassilla tai joessa vilvoittelemassa ja jatketaan taas löylyttelyä.

KORSURETKET_SAUNA

Kotasauna

25 henkilön mietojen löylyjen seurustelusauna on löytänyt paikkansa asiakkaidemme keskuudessa. Massiivinen, puulämmitteinen kiuas takaa leppeät, kosteat löylyt. Eksoottisen saunakokemuksen kruunaa pesu ulkosalla, kuusen juurella. Kotasaunan yhteydessä on puulämmitteinen kylpypalju. Kotasaunan vieressä on tilava kamiinalämmitteinen pukutila vilvoitteluterasseineen. 

400 € 

Korsukylä_kotasauna

Korsusauna 

Korsusauna on perinteinen puusauna Jyllinjoen varrella. Sulan veden aikaan voi pulahtaa jokeen virkistäytymään. Korsusaunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä. Rakennuksessa on erillinen peseytymistila sekä pukuhuone. Saunalle on mahdollista varata kylpypaljukärry. 

230 €

Korsukylä_korsusauna


Kylpypalju

Kotasaunan vierestä löytyy tilava 8 henkilön merialumiininen palju. Puilla lämpiävä palju pitää lämmön hyvin tehokkaan eristyksensä ansiosta! 

150 €

korsukylä_palju

Turvesauna 

Rentoudu turvesaunassa, hoida koko vartaloa tai auta ongelmakohtia paikallishoitona. Turve on apuna niin rentouttamisessa kuin puhdistamisessakin. 

Valitsemanne sauna + 20 € hlö

Korsukylä_turvesauna

Yrttisauna 

Valitsemanne sauna + 15 €/hlö sis. Yrtein tuoksutettu sauna, yrttikylpy jaloille sekä saunomisen jälkeen omatoimisesti levitettävä yrttiöljy. 


Olet täällä: EtusivuSaunat